• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
sipsikaljavegaanit logo

Sipsikaljavegaanit

Sipsejä, kaljaa, karkkia ja muuta vegaanista herkkua!

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Elintarvikkeet
  • Yhteystiedot
  • Show Search
Hide Search
Etusivu » Vegaaniset reseptit » Vegaaniset herkkurieskat kikherneillä
hummusta ja kikherneitä

Vegaaniset herkkurieskat kikherneillä

Siirry reseptiin Tulosta resepti

Rieskat on helppo täyttää maukkaasti ja kikherneet ovat oivallinen ruoka-aines. Humuskastike tekee rullista mehukkaita ja ruokaisia.

hummusta ja kikherneitä

Vegaaniset herkkurieskat kikherneillä

Helppo ja maukas leivän ja burriton risteytys
Tulosta resepti Pin -resepti
Valmistusaika 40 min
Aterialaji pikaruoka
Keittiö suomalainen
Annoksia 2

Ainesosat
  

  • 2 rullarieskaa (Esim. Fazer)
  • 1 tlk kypsiä kikherneitä

Kikherneiden mausteseos

  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippurirouhetta
  • 0,5 tl paprikajauhetta
  • 0,25 tl kanelijauhetta
  • 0,25 tl korianterijauhetta

Humuskastike

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 0,75 dl humusta
  • 4 tl sitruunamehua
  • 1 tl kuivattua tilliä
  • 2 rkl vettä

Täytteeksi

  • tomaattia
  • punasipulia
  • salaattia
  • korianteria tai lehtipersiljaa

Valmistusohjeet
 

  • Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
  • Huuhtele ja valuta kikherneet, kuivaa kevyesti
  • Sekoita mausteöljy kulhossa. Laita kikherneet kulhoon ja sekoita yhteen
  • Laita mausteteöljyiset kikherneet leivinpaperin päälle pellille ja paista 25 minuuttia
  • Kikherneiden paistuessa tee humuskastike: Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet, sekoita kastikeainekset, lisää vettä että kastikkeesta tulee sopivan juokseva
  • Täytä rieskat humuskastikkeella, paahdetuilla kikherneillä, tomaattisiivuilla, punasipulisilpulla, salaatinlehdillä, korianterilla sekä lehtipersiljalla

Vinkit ja muistiinpanot

Helppo valmistaa isompikin satsi kerralla - tuplaa ainekset
Avainsana hummus, kahvileipä, kikherne, rieska, rullarieska, ruokaisa

(Kuva: Unsplash)

Kirjoittanut:
Ville Vankkuri
Julkaistu:
05.09.2021
Kommentit:
Ei vielä kommentteja

Kategoriat: Reseptit

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating




Explore more

Get our Travel Guide Get Inspiration Get Connected
sipsi kalja vegaanit

Footer

Sipsikaljavegaanit.fi

Origodesign Oy
Iso Roobertinkatu 15 B 8
00120 Helsinki

info@sipsikaljavegaanit.fi

Copyright © 2023 · Origodesign Oy · All rights reserved · Tietoturva ja yksityisyys · Kirjaudu sisään

Sipsikaljaveganismi sosiaalisessa mediassa

  • Facebook
  • GitHub
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube