Oletko suuri Nacholautasten ja pannujen ystävä, mutta haluat valmistaa tämän legendaarisen Tex-Mex annoksen vegaanisesti?
Tässä Helsinkiläisen Oona Rihun Herkkumättönachoplatter -annoksen resepti, joka tyydyttää nälkäisimmänkin sipsikaljavegaanin naposteluntarpeet.

Herkkumättönachoplatter
Nachopannu vegaaniseen makuun
Välineet
- Paistinpannu
Ainesosat
- 1 sipuli
- 1 dl soijarouhetta
- 2 dl vettä
- 1 rl suolaa
- 1 tl tulista harissa-tahnaa
- 1 hyppysellinen paprikapulveria
- 1 pussi nachoja
- 1 purkki vegaanista salsakastiketta Esim Old El Paso
Vegaaninen juustokastike
- 3 perunaa
- 2 porkkanaa
- 1 dl oliiviöljyä
- 3 rkl ravintohiivahiutaleita
- 1/2 sitruunan mehu
Valmistusohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen
- Pilko sipuli ja ruskista pannulla öljyssä. Lisää pannulle soijarouhe ja lisää vettä vähitellen. Kun soijarouhe on pehmeää, lisää mausteet.
- Asettele nachot uunipellille, lisää päälle ruskistettu soijaroude suoraan pannulta. Lisää tämän jälkeen vegaaninen juustokastite.
- Paista uunissa 200 asteessa 10 - 15 minuutta
- Nauti hyvässä seurassa!
Vegaaninen juustokastike
- Keitä perunat ja porkkanat ja pilko ne palasiksi
- Lisää edelliset sekä muut ainesosat tehosekoittimeen. Sekoita tahnaksi.
- Valmis
Vinkit ja muistiinpanot
Juomasuositus: Meksikolainen Sol -tai Corona olut
Vastaa