• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
sipsikaljavegaanit logo

Sipsikaljavegaanit

Sipsejä, kaljaa, karkkia ja muuta vegaanista herkkua!

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Elintarvikkeet
  • Yhteystiedot
  • Show Search
Hide Search
Etusivu » Vegaaniset reseptit » Kuinka valmistat herkullisen Herkkumättönachoplatterin
vegaaninen nacho lautanen

Kuinka valmistat herkullisen Herkkumättönachoplatterin

Siirry reseptiin Tulosta resepti

Oletko suuri Nacholautasten ja pannujen ystävä, mutta haluat valmistaa tämän legendaarisen Tex-Mex annoksen vegaanisesti?

Tässä Helsinkiläisen Oona Rihun Herkkumättönachoplatter -annoksen resepti, joka tyydyttää nälkäisimmänkin sipsikaljavegaanin naposteluntarpeet.

vegaaninen nacho lautanen

Herkkumättönachoplatter

Pertti Karikko
Nachopannu vegaaniseen makuun
Tulosta resepti Pin -resepti
Valmistusaika 10 min
Kypsennysaika 10 min
Aterialaji Snack
Keittiö Meksiko, Tex-Mex

Välineet

  • Paistinpannu

Ainesosat
  

  • 1 sipuli
  • 1 dl soijarouhetta
  • 2 dl vettä
  • 1 rl suolaa
  • 1 tl tulista harissa-tahnaa
  • 1 hyppysellinen paprikapulveria
  • 1 pussi nachoja
  • 1 purkki vegaanista salsakastiketta Esim Old El Paso

Vegaaninen juustokastike

  • 3 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl ravintohiivahiutaleita
  • 1/2 sitruunan mehu

Valmistusohjeet
 

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen
  • Pilko sipuli ja ruskista pannulla öljyssä. Lisää pannulle soijarouhe ja lisää vettä vähitellen. Kun soijarouhe on pehmeää, lisää mausteet.
  • Asettele nachot uunipellille, lisää päälle ruskistettu soijaroude suoraan pannulta. Lisää tämän jälkeen vegaaninen juustokastite.
  • Paista uunissa 200 asteessa 10 - 15 minuutta
  • Nauti hyvässä seurassa!

Vegaaninen juustokastike

  • Keitä perunat ja porkkanat ja pilko ne palasiksi
  • Lisää edelliset sekä muut ainesosat tehosekoittimeen. Sekoita tahnaksi.
  • Valmis

Vinkit ja muistiinpanot

Juomasuositus: Meksikolainen Sol -tai Corona olut
Avainsana juustokastike, nacho, pannu, salsa, soija, vegaaninen juusto

Kirjoittanut:
Pertti Karikko
Julkaistu:
02.08.2021
Kommentit:
Ei vielä kommentteja

Kategoriat: Reseptit

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating




Explore more

Get our Travel Guide Get Inspiration Get Connected
sipsi kalja vegaanit

Footer

Sipsikaljavegaanit.fi

Origodesign Oy
Iso Roobertinkatu 15 B 8
00120 Helsinki

info@sipsikaljavegaanit.fi

Copyright © 2022 · Origodesign Oy · All rights reserved · Tietoturva ja yksityisyys · Kirjaudu sisään

Sipsikaljaveganismi sosiaalisessa mediassa

  • Facebook
  • GitHub
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube