Tämä pannukakku sopii jokaiselle ja on sopivan maukas ja tuttu perusherkku joka kotiin. Helppo tehdä!

Vegaaninen gluteeniton pannukakku (banaanipohja)
Ainesosat
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 0,5 tl suolaa
- 1 kypsä banaani soseutettuna
- 1 l gluteenitonta kaurajuomaa (esim. valio oddlygood)
- 2 rkl ruokaöljyä
Valmistusohjeet
- Sekoita kuivat ainekset kulhossa
- Lisää joukkoon soseutettu banaani, kaurajuoma ja öljy
- Sekoita taikina tasaiseksi, anna turvota hetki
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 40 minuuttia
- Tarjoile tuoreiden marjojen sekä hillon kera - tai maun mukaan
Vinkit ja muistiinpanot
Pannukakku sopii hyvin kesteihin! Gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto on kaikille passeli.
Vastaa