• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
sipsikaljavegaanit logo

Sipsikaljavegaanit

Sipsejä, kaljaa, karkkia ja muuta vegaanista herkkua!

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Elintarvikkeet
  • Yhteystiedot
  • Show Search
Hide Search
Etusivu » Vegaaniset reseptit » Vegaaninen iskenderkebab (vöner)
pitaleipäpaloja

Vegaaninen iskenderkebab (vöner)

Siirry reseptiin Tulosta resepti

Iskender-kebab on yksi kebabin monista alalajeista Turkista. Kevyt ja raikas annos on täyttävä ja maittava!

pitaleipäpaloja

Vegaaninen iskenderkebab (vöner)

Helppo kebab-annos
Tulosta resepti Pin -resepti
Valmistusaika 25 min
Aterialaji iskender-kebab, kebab
Keittiö turkkilainen
Annoksia 2

Ainesosat
  

Tomaattikastike

  • Oliiviöljyä paistamiseen
  • Valkosipulin kynsi raastettuna
  • 200 g paseerattua tomaattikastiketta
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 rkl sokeria
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • Chilihiutaleita

Iskender-annos

  • 200 g vöner original sliced (1 pkt)
  • 1-2 pitaleipää kuutioituna
  • Kuutioitua kurkkua
  • Revittyä lehtisalaattia
  • Pepperoneja
  • Vöner ranch -kastiketta
  • Punasipulia
  • Korianteria
  • 1 rkl paahdettua sipulia

Valmistusohjeet
 

Tomaattikastike

  • Kuullota kattilassa matalalla lämmöllä raastettua valkosipulinkynttä oliiviöljyssä muutama minuutti. Varo polttamasta
  • Lisää sekaan oregano, sokeri sekä paseerattu tomaatti. Keitä n. 10 minuuttia pienellä lämmöllä. Mausta pippurilla, suolalla ja chilihiutaleilla oman maun mukaan

Iskender-annos

  • Paista vöner-kebab pannulla
  • Kokoa annos asettamalla leipäkuutiot lautasen keskelle, näiden ympärille kurkkukuutiot, revitty salaatti sekä pepperonit
  • Laita paistettu vöner leivän päälle ja lusikoi valmistamaasi tomaattikastiketta vönerin päälle
  • Viimeistele vöner ranch -kastikkeella, silputulla punasipulilla, korianterilla sekä paahdetulla sipulilla

Vinkit ja muistiinpanot

Vönerin sijaan voit käyttää jotain toista seitan-lastua tai vaikka beanit härkäpapusuikaletta.
Avainsana iskender, kebab, pepperoni, seitan, vöner

(Kuva: Unsplash)

Kirjoittanut:
Ville Vankkuri
Julkaistu:
01.10.2021
Kommentit:
Ei vielä kommentteja

Kategoriat: Reseptit

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating




Explore more

Get our Travel Guide Get Inspiration Get Connected
sipsi kalja vegaanit

Footer

Sipsikaljavegaanit.fi

Origodesign Oy
Iso Roobertinkatu 15 B 8
00120 Helsinki

info@sipsikaljavegaanit.fi

Copyright © 2023 · Origodesign Oy · All rights reserved · Tietoturva ja yksityisyys · Kirjaudu sisään

Sipsikaljaveganismi sosiaalisessa mediassa

  • Facebook
  • GitHub
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube