Cheese Burger eli juustohampurilainen on yksi mättöruoan kulmakivi. Sellainen on helppo valmistaa ja helppo syödä. Lisukkeeksi sopii ranskikset tai salaatti.

Vegaaninen juustohampurilainen (Versio 1)
Helppo hampurilainen vöneristä
Ainesosat
- Vöner original burger -pihvi
- 1 siivu cheddar-tyylistä vegejuustoa (esim. porlammin vege plus cheddar)
- 4 kpl suolakurkkuviipaletta
- 0,25 sipuli
- 1 rkl ketsuppia
- 1 tl sinappia
- Hampurilaissämpylä
Valmistusohjeet
- Kuumenna vöner-pihvi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
- Laita juustosiivu päälle minuutiksi ennen kuin otat sen uunista - juusto sulaa pihvin päälle
- Paahda hampurilaissämpylää uunissa noin minuutin ajan
- Kokoa hampurilainen: Laita ketsuppi ja viipaloidut suolakurkut sämpylän pohjan päälle. Laita pihvi suolakurkkujen päälle. Lisää silputtu sipuli. Voitele kannen sisäpuolelle sinappia ja paina kansi hampurilaisen päälle. Viimeistele halutessasi grillitikulla
Vinkit ja muistiinpanot
Halutessasi voit täydentää hampurilaista makusi mukaan - Tosin sitten se ei ole juustohampurilainen
(Kuva: Unsplash)
Vastaa