Lindströmin pihvi on tuttu punajuurta sisältävä arkimättö. Siitä saa valmiin tofupohjaisen vegeversion. Tämä viimeistellään kermakastikkeella sekä perunamuusilla

Vegaaninen lindströmin pihvi ja kermakastike
Helppo ja nopea ruoka jalotofun valmiista vegepihvistä
Ainesosat
- 2 pkt jalotofu luomu punajuuripihviä
- 250 ml vegaaninen sipulilla maustettu kerma (esim. fazer aito kauraruoka paahdettu sipuli, kotimaista kaurakerma sipuli, planti kaurakerma sipuli (200ml))
- 2 rkl öljyä paistamiseen
- Lisäkkeeksi salaattia ja perunamuusia
Valmistusohjeet
- Nosta jalotofu-punajuuripihvi kuumalle öljytylle pannulle
- Paista noin 3-5 minuuttia käännellen, kunnes tofun pinta on rapea
- Kaada kerma pannulle ja kiehauta
- Nosta valmis lindströmin pihvi lautaselle, kaada päälle pannulla samalla valmistunutta sipulikaurakermakastiketta
- Tarjoile perunamuusin ja salaatin kera
Vinkit ja muistiinpanot
Ruokajuomaksi maito tai olut.
(Kuva: Unsplash)
Vastaa