Hodari on kaikille maistuva pikaruoka. Chorizo on hieman tulisempi nakki tai makkara ja tuo mukavasti makua perushodariin. Perunasalaatti tekee lopputuloksesta täyteläisen ja miellyttävän makuisen kokonaisuuden.

Vegaaninen luksus - hot dog
odari on varma valinta. Soijanakit mahdollistavat tämän herkun vegaanisen version loistavasti.
Ainesosat
- 1 vegaaninen nakki (esim. Astrid&Aporna Mild Chörizo Maustettu tai Hälsans kök Soija Chorizo)
- 1 Hot Dog -sämpylä
- Ketsuppia
- Hesburger-valkosipulikastiketta
- Vegaanista perunalaattia (esim. Kotimaista Perunasalaatti Kevyt)
- Paahdettua sipulia
Valmistusohjeet
- Mikäli käytät pakastenakkeja, sulata nakit etukäteen
- Laita hodarisämppäri ja nakki pellille, pelti uuniin ja uuni lämpenemään 225 asteeseen. Odota n. 10 minuuttia tai kunnes ovat valmiita (vanhemmassa uunissa kestää kauemmin, isommassa satsissa lämmitä ensin uuni ja sitten vasta laita ruoat sisään)
- Ota pelti uunista. Avaa sämpylä. Laita pohjalle ketsuppia sekä valkosipulikastiketta
- Asettele nakki kastikkeen päälle, ja nakin päälle perunasalaattia
- Viimeistele ripottelemalla päälle paahdettua sipulia
Vinkit ja muistiinpanot
Näitähän siis aivan ehdottomasti kannattaa useampi kerralla, mikäli uunissa tekee. Näppärästi nakin voi lämmittää myös pannulla ja avattu sämpylä mahtuu isoon leivänpaahtimeen. Lisää ketsupin kylkeen sinappia mikäli sopii makuusi.
(Kuva: Unsplash)
Vastaa