Pesto on moneen ruokaan sopiva kastike. Vegaanisena se on melko kallista kaupassa, joten kannattavaa valmistaa itse.

Vegaaninen pesto
Helppo ja nopea vegaaninen vihreä pesto
Ainesosat
- 2,3 dl mantelijauhoa (100g)
- 1 ruukku basilikaa
- 1 ruukku persiljaa
- 1 valkosipulin kynsi murskattuna
- 2 dl oliiviöljyä (hyvälaatuista)
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
Valmistusohjeet
- Silppua hienoksi basilika ja persilja
- Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi kaikki ainekset
- Suositeltavaa antaa maustua jääkaapissa ainakin puoli tuntia - mutta ei pakollista
Vinkit ja muistiinpanot
Halutessasi voit jättää suolan määrän puoleen
(Kuva: Pixabay)
Vastaa