Suklaamousse on hyvä jälkiruoka tai välipala. Makoisa piparminttu täydentää suutuntumaa ja tuo hieman luonnetta tähän herkkuun.

Vegaaninen suklaapiparminttumousse
Helppo kermainen suklaamousse
Ainesosat
Mousse
- 200 ml kookoskermaa (1 tlk)
- 175 g vegaanista tummaa suklaata
- 0,5 tl piparminttuaromia
Päälle
- piparminttukarkkeja
- vispautuvaa kasvikermaa
Valmistusohjeet
- Sulata suklaa vesihauteessa, anna jäähtyä n. 15 minuuttia
- Vatkaa sula suklaa ja kookoskerma kulhossa
- Lisää piparminttuaromi ja sekoita
- Laita seos jääkaappiin 3-4 tunniksi - kunnes se on hyytynyt
- Vatkaa tämän jälkeen sähkövatkaimella kuohkeaksi, annostele laseihin ja tarjoile kermavaahdon sekä piparminttumurusten kanssa
Vinkit ja muistiinpanot
Voi lisätä myös muita vegaanisia karkkeja moussen päälle halutessasi - tai voit raastaa vegaanista suklaata päälle.
(Kuva: Unsplash)
Vastaa