• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
sipsikaljavegaanit logo

Sipsikaljavegaanit

Sipsejä, kaljaa, karkkia ja muuta vegaanista herkkua!

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Elintarvikkeet
  • Yhteystiedot
  • Show Search
Hide Search
Etusivu » Vegaaniset reseptit » Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut
Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut

Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut

Siirry reseptiin Tulosta resepti

Amerikkalaiset pannukakut ovat monelle tuttu mm. elokuvista. Suomen pannukakkuhan on se pelti tai sitten lettu, riippuen ilmansuunnasta :). On kuitenkin taattua, että näistä pannareista pitävät kaikki. Kuorrutteeksi ja täytteeksi sopii lähes mikä tahansa makea.

Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut

Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut

Monet tykkäävät tehdä amerikkalaiset pannukakut valmiista jauhoseoksista. Parhaan tuloksen saa kuitenkin tekemällä koko homman itse - ja vegaanisesti
Tulosta resepti Pin -resepti
Valmistusaika 40 min
Aterialaji aamiainen
Keittiö amerikkalainen
Annoksia 4

Ainesosat
  

  • 2 dl kasvipohjaista jogurttia (esim. plant soygurt tai oatly havregurt)
  • 2 dl kasvipohjaista maitoa (esim. mantelimaito) tai vissyä
  • 2 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita ainekset kulhossa vispilällä
  • Anna taikinan turvota muovikelmun alla n. 10 minuuttia
  • Kuumenna kookosöljy (tai muu rasva) pannussa hellan keskilämmöllä (normihella = 3-4). Öljyä n. 1 rkl
  • Kun pannu on kuuma, kaada hieman alle desi taikinaa pannulle
  • Paista pannukakkua n. 2-3 minuuttia, käännä, ja paista vielä minuutti. Lisää öljyä aina välillä paistaessasi pannukakkuja
    Tarkkaile kypsymistä tarkkaan löytääksesi oikea kohta kääntää. Pannukakku on valmis käännettäväksi kun se on hyytynyt lähes kokonaan. Käännettäessä pannukakun pitäisi pysyä napakkana. Tarkkaile myös pannukakun tummuusastetta, saattaa olla että joudut vaihtelemaan levyä 3-4 välillä. Oikean kohdan ja lämmön löytäminen voi kestää hetken, mutta kun sen löytää, niin lopputulos on täydellinen

Vinkit ja muistiinpanot

Aamiaisella tällainen määrä hiilihydraattia saattaa vetää voimat pois - etenkin jos siihen ei ole tottunut.
Avainsana brunssi, lettu, makea, pannari, pannukakku, ruokaisa

(Kuva: Unsplash)

Kirjoittanut:
Ville Vankkuri
Julkaistu:
03.09.2021
Kommentit:
Ei vielä kommentteja

Kategoriat: Reseptit

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating




Explore more

Get our Travel Guide Get Inspiration Get Connected
sipsi kalja vegaanit

Footer

Sipsikaljavegaanit.fi

Origodesign Oy
Iso Roobertinkatu 15 B 8
00120 Helsinki

info@sipsikaljavegaanit.fi

Copyright © 2023 · Origodesign Oy · All rights reserved · Tietoturva ja yksityisyys · Kirjaudu sisään

Sipsikaljaveganismi sosiaalisessa mediassa

  • Facebook
  • GitHub
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube