Banaani on hyvin ruokaisuutta lisäävä raaka-aine. Nämä pannukakut sopivat aamiaiselle tai vaikkapa jälkiruoaksi.

Vegaaniset banaanipannarit
Maistuvat ja täyttävät pannukakut
Ainesosat
- 1 banaani
- 3 dl kikhernejauhoja
- 1 rkl no egg -kananmunankorviketta
- 0,25 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- 0,5 tl vaniljauutetta
- 2,5 dl hasselpähkinämaitoa
- Öljyä paistamiseen (auringonkukka- tai rypsi-)
Valmistusohjeet
- Sekoita muussattu banaani, vaniljauute ja hasselpähkinämaito
- Sekoita toisessa astiassa kikhernejauhot, no egg, leivinjauhe sekä sokeri
- Yhdistä kaksi seosta ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Taikinan tulisi olla paksuhkoa - lisää nestettä tarvittaessa
- Paista n. 12 pannukakkua kuumalla pannulla öljyssä
- Tarjoa vaahterasiirapin sekä banaaniviipaleiden kera
Vinkit ja muistiinpanot
Toimii myös ilman no eggiä - tuplaa leivinjauheen määrä
(Kuva: Unsplash)
Vastaa