Quesadilla on varsin näppärä ”pikaruoka”. Näitä voi valmistaa helposti fajitaksien jämistä tai mitä nyt sattuu jääkaapista löytymään. Helppoa ja nopeaa!

Vegaaniset helpot quesadillat paprikalla
Yksinkertainen on usein se paras
Ainesosat
- 2 paprikaa (punainen ja keltainen)
- 1 punasipuli
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0,25 tl suolaa
- 0,25 tl mustapippuria
- 150 g vege-cheddarjuustoraastetta
- 8 vehnätortillaa
Valmistusohjeet
- Paista ohuiksi suikaloituja paprikoita ja sipulia öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla
- Laita tortilla kuumalle paistinpannulle, ripottele päälle juustoa, neljännes kasvistäytteestä ja vielä hieman juustoa. Nosta toinen tortilla päälle
- Paista molemmilta puolilta n. 2 minuuttia
- Nosta valmis quesadilla sivuun ja valmista loput 3 samalla tavalla. Viimeistele leikkaamalla quesadillat kuuteen osaan pizzaleikkurilla tai isolla veitsellä
Vinkit ja muistiinpanot
Muukin juusto käy, käytä lempparivegejuustoasi! Tuossa kuvassa on pienehkö tortillalettu. Resepti on kuitenkin hieman isommalle fajitas/burrito-letulle. Kumpi vaan käy, mutta älä ylitäytä.
(Kuva: Unsplash)
Vastaa