• Hyppää ensisijaiseen valikkoon
  • Hyppää pääsisältöön
sipsikaljavegaanit logo

Sipsikaljavegaanit

Sipsejä, kaljaa, karkkia ja muuta vegaanista herkkua!

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Elintarvikkeet
  • Yhteystiedot
  • Show Search
Hide Search
Etusivu » Vegaaniset reseptit » Vegaaniset letut
letut

Vegaaniset letut

Siirry reseptiin Tulosta resepti

Letut on helppo tehdä vegaaniseksi. Tämä herkku maistuu kaikille ja ympäri vuoden. Tarjoillaan lähes minkä tahansa makean kanssa!

letut

Vegaaniset letut

Helppo lettutaikina
Tulosta resepti Pin -resepti
Valmistusaika 30 min
Aterialaji jälkiruoka
Keittiö suomalainen
Annoksia 4

Ainesosat
  

  • 2 dl kaura-, soija- tai muuta kasvimaitoa
  • 3 dl vissyä (tai lisää kaura- tai soijamaitoa)
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl öljyä
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • Vegaanista margariinia tai auringonkukkaöljyä paistamiseen

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita kaikki aineet kulhossa vispilällä
  • Kuumenna rasva pannulla ja kaada taikinaa ohut kerros. Kun lettu on hyytynyt päältä, käännä. Kun ruskistusaste on sopiva, ota pois
  • Ensimmäinen lettu on tietenkin yleensä se joka ei ole täydellinen. Kasaa paistetut letut päällekäin ja tarjoile vaikkapa hillon tai marjojen kanssa

Vinkit ja muistiinpanot

Päälle käy myös tomusokeri
Avainsana crepes, hillo, latut, lettu, makea, pannukakku, plätty

(Kuva: Pixabay)

Kirjoittanut:
Ville Vankkuri
Julkaistu:
04.10.2021
Kommentit:
Ei vielä kommentteja

Kategoriat: Reseptit

Lukijan vuorovaikutus

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Recipe Rating




Explore more

Get our Travel Guide Get Inspiration Get Connected
sipsi kalja vegaanit

Footer

Sipsikaljavegaanit.fi

Origodesign Oy
Iso Roobertinkatu 15 B 8
00120 Helsinki

info@sipsikaljavegaanit.fi

Copyright © 2023 · Origodesign Oy · All rights reserved · Tietoturva ja yksityisyys · Kirjaudu sisään

Sipsikaljaveganismi sosiaalisessa mediassa

  • Facebook
  • GitHub
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube