Letut on helppo tehdä vegaaniseksi. Tämä herkku maistuu kaikille ja ympäri vuoden. Tarjoillaan lähes minkä tahansa makean kanssa!

Vegaaniset letut
Helppo lettutaikina
Ainesosat
- 2 dl kaura-, soija- tai muuta kasvimaitoa
- 3 dl vissyä (tai lisää kaura- tai soijamaitoa)
- 0,5 tl suolaa
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl öljyä
- 4 dl vehnäjauhoja
- Vegaanista margariinia tai auringonkukkaöljyä paistamiseen
Valmistusohjeet
- Sekoita kaikki aineet kulhossa vispilällä
- Kuumenna rasva pannulla ja kaada taikinaa ohut kerros. Kun lettu on hyytynyt päältä, käännä. Kun ruskistusaste on sopiva, ota pois
- Ensimmäinen lettu on tietenkin yleensä se joka ei ole täydellinen. Kasaa paistetut letut päällekäin ja tarjoile vaikkapa hillon tai marjojen kanssa
Vinkit ja muistiinpanot
Päälle käy myös tomusokeri
(Kuva: Pixabay)
Vastaa