Pinaattiletut ovat oivallinen osa ateriaa. Ne voi syödä sellaisenaan tai niiden päälle voi rakentaa kaikenlaisia täytteitä. Valmiiksi paistetut letut säilyvät jääkaapissa pari päivää ja ne ovat kätevä osa vaikkapa eväitä.

Vegaaniset pinaattiletut
Pinaattiletut jotka maistuvat
Ainesosat
- 300 g pakastepinaattia
- 7 dl vehnäjauhoja
- 1,5 tl leivinjauhetta
- 8 dl kauramaitoa
- 1 rkl öljyä (lisäksi paistamiseen)
Valmistusohjeet
- Sekoita sulatettu pinaatti, kauramaito sekä öljy
- Sekoita erillisessä astiassa kuivat ainekset
- Yhdistä seokset samalla vatkaten. Mikäli haluat ohuita lettuja, lisää hieman kauramaitoa
- Paista letut öljyssä kuumalla pannulla
Vinkit ja muistiinpanot
Pinaattilettujen kanssa sopii hyvin vaikkapa puolukkasurvos
(Kuva: Unsplash)
Vastaa