Pocornit ovat kaikille tuttu naposteltava. Tässä reseptissa käytetään ravintohiivahiutaleita, joilla saadaan vegaaninen juuston maku.

Vegaaniset popcornit juustoaromilla
Helppo ohje, jossa juuston aromi saadaan ravintohiivahiutaleilla
Ainesosat
- 3 rkl auringonkukkaöljyä
- 1 dl maissinjyviä
- 1 tl suolaa
- 3-4 rkl ravintohiivahiutaleita
Valmistusohjeet
- Kuumenna kattila täydellä teholla, lisää öljy kattilaan
- Kaada maissinjyvät kattilaan ja sulje kansi
- Kun ensimmäiset poppaukset kuuluvat, laita levyä yksi aste pienemmälle. Tarkkaile poppailua välillä ravistellen kattilaa nopeasti
- Kun poksuminen loppuu odota aivan pieni hetki ja siirrä kattila pois levyltä, sammuta levy
- Sekoita joukkoon suola ja ravintohiivahiutaleet
Vinkit ja muistiinpanot
Erittäin maistuva naposteltava vaikkapa leffailtaan!
(Kuva: Unsplash)
Vastaa