Ranskalaiset perunat ovat oivallinen herkku. Hieman hienomman ruokanautinnon saa kun valmistaa kunnon dipin ja syö perunat sen kanssa.

Vegaaniset ranskalaiset perunat ja herkkudippi
Piparjuuritahna täydentää maukkaan dipin
Ainesosat
- 1 dl hellmann's vegaanista majoneesia
- 1 rkl tomaattiketsuppia
- 2 tl piparjuuritahnaa (felix)
- 0,5 tl paprikajauhetta
- 1 tl oreganoa
- Ripaus suolaa
- Ripaus mustapippuria
- Ripaus chilijauhetta
- Puoli pussia ranskalaisia perunoita
Valmistusohjeet
- Sekoita kaikki dippiainekset pienessä kulhossa ja laita jääkaappiin tekeytymään
- Valmista ranskalaiset perunat ohjeen mukaan
- Ota dippi jääkaapista ja dippaa
Vinkit ja muistiinpanot
Tuplaa dippiannos niin riittää koko ranskispussille! Ja parhaat ranskikset saa tietenkin friteeraamalla.
(Kuva: Unsplash)
Vastaa