Kanansiivet eli wingsit on helppo korvata vihanneksilla. Kuorrute antaa mukavasti makua ja ruusukaaliwingsejä voi napostella pääruoan ohessa tai sellaisenaan.

Vegaaniset ruusukaaliwingsit
Hieman kuten kukkakaaliwingsit
Ainesosat
- 400 g ruusukaaleja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl korppujauhoja
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- 1 rkl kookossokeria
- 0,5 tl suolaa
- 0,5 tl mustapippuria
- 0,5 tl juustokuminaa
- 0,5 tl chilihiutaleita
- 0,5 tl savupaprikajauhetta
- 0,5 tl sinappijauhetta
Valmistusohjeet
- Poista tuoreista ruusukaaleista uloimmat lehdet sekä kanta ja halkaise ne
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Öljyä ruusukaalit huolellisesti ja pyörittele ne yksitellen seoksessa. Katso että kuorrutetta on runsaasti
- Asettele ruusukaalit leivinpaperin päälle pellille ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia
Vinkit ja muistiinpanot
Tarjoile kuten kanansiivet, dippien kanssa
(Kuva: Unsplash)
Vastaa