Suklaapopcornit on helppo valmistaa. Näitähän saa valmiina kaupastakin – mutta harvoin vegaanisena ja kilohinta on jäjetön. Hyvä herkku tehdä itse paremmin!

Vegaaniset suklaapopcornit
Naposteltava jossa yhdistyy kaksi ehkä parasta naposteltavaa
Ainesosat
- 250 g vegaanista suklaata
- 1 l popcorneja
- Ripaus suolaa
Valmistusohjeet
- Valitse haluamasi vegaaninen suklaa. Sulata suklaa vesihauteessa (tai mikrossa)
- Valmista popcornit (tai hanki valmiita), suolaa miedosti. Laita n. 1 litra popcorneja leivinpaperilla vuorattuun kulhoon/vuokaan ja valuta sula suklaa niiden päälle samalla käännellen isolla lusikalla
- Nosta leivinpaperi jolla suklaapopcornit ovat pellille/tasolla ja levitä popcornit tasaiseksi. Anna suklaan jähmettyä (huoneenlämmössä tai jääkaapissa)
Vinkit ja muistiinpanot
Suklaapoppareita voi tarjoilla sellaisenaan tai käyttää vaikkapa leivonnaisten koristeina
(Kuva: Unsplash)
Vastaa