Mene takaisin
Vegaaniset popcornit juustoaromilla

Vegaaniset popcornit juustoaromilla

Helppo ohje, jossa juuston aromi saadaan ravintohiivahiutaleilla
Valmistusaika 15 pöytäkirja
Aterialaji naposteltava
Keittiö amerikkalainen
Annoksia 3

Ainesosat
  

  • 3 rkl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl maissinjyviä
  • 1 tl suolaa
  • 3-4 rkl ravintohiivahiutaleita

Valmistusohjeet
 

  • Kuumenna kattila täydellä teholla, lisää öljy kattilaan
  • Kaada maissinjyvät kattilaan ja sulje kansi
  • Kun ensimmäiset poppaukset kuuluvat, laita levyä yksi aste pienemmälle. Tarkkaile poppailua välillä ravistellen kattilaa nopeasti
  • Kun poksuminen loppuu odota aivan pieni hetki ja siirrä kattila pois levyltä, sammuta levy
  • Sekoita joukkoon suola ja ravintohiivahiutaleet

Vinkit ja muistiinpanot

Erittäin maistuva naposteltava vaikkapa leffailtaan!
Avainsana juusto, leffailta, maissinjyvät, popcorn