Mene takaisin
Pannukakut

Vegaaniset pannukakut banaanipohjalla

Ruokaisat ja maukkaat pannukakut
Valmistusaika 25 min
Aterialaji aamiainen
Keittiö amerikkalainen
Annoksia 12

Ainesosat
  

  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl täysjyvävehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2,5 dl muussattua kypsää banaania (2 isoa tai 3 pientä)
  • 2,5 dl kasvipohjaista maitoa
  • 2,5 dl vissyä
  • 2 dl mustikoita tai suklaahippuja (Mikäli haluat)

Valmistusohjeet
 

  • Sekoita kulhossa kuivat aineet
  • Muussaa banaanit toisessa kulhossa ja lisää maito. Sekoita kuiviin aineisiin, juuri ja juuri tasaiseksi
  • Kaada sekaan vissy samalla käännellen kevyesti. Mikäli haluat mustikoita tai suklaata pannareihin, lisää ne tässä vaiheessa taikinaan
  • Paista pannukakut pannulla keskilämmöllä. Pannukakun voi kääntää kun sen pintaan on muodostunut runsaasti ilmakuplia ja sen reunat ovat hieman kypsyneet. Paista sopivan ruskeaksi. Taikinasta tulee n. 12 pannukakkua
  • Tarjoile vaikkapa tuoreiden marjojen kera

Vinkit ja muistiinpanot

Jos haluat hieman eksotiikkaa, laita aivan pienet ripaukset kanelia ja kardemummajauhetta taikinaan
Avainsana aamiainen, banaani, pannarit, pannukakut