2,5dlmuussattua kypsää banaania (2 isoa tai 3 pientä)
2,5dlkasvipohjaista maitoa
2,5dlvissyä
2dlmustikoita tai suklaahippuja (Mikäli haluat)
Valmistusohjeet
Sekoita kulhossa kuivat aineet
Muussaa banaanit toisessa kulhossa ja lisää maito. Sekoita kuiviin aineisiin, juuri ja juuri tasaiseksi
Kaada sekaan vissy samalla käännellen kevyesti. Mikäli haluat mustikoita tai suklaata pannareihin, lisää ne tässä vaiheessa taikinaan
Paista pannukakut pannulla keskilämmöllä. Pannukakun voi kääntää kun sen pintaan on muodostunut runsaasti ilmakuplia ja sen reunat ovat hieman kypsyneet. Paista sopivan ruskeaksi. Taikinasta tulee n. 12 pannukakkua
Tarjoile vaikkapa tuoreiden marjojen kera
Vinkit ja muistiinpanot
Jos haluat hieman eksotiikkaa, laita aivan pienet ripaukset kanelia ja kardemummajauhetta taikinaan