Mene takaisin
soijapapuja

Vegaaniset lihapullat soijarouheesta (tumma)

Soijarouhe on perinteinen lihankorvike ja toimii hyvin
Valmistusaika 45 min
Aterialaji Päivällinen
Keittiö ruotsalainen, suomalainen
Annoksia 3

Ainesosat
  

  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 peruna (kiinteä)
  • 2,5 dl tummaa soijarouhetta
  • 2 dl soija- tai kaurakermaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 2 tl paprikamaustetta
  • 1 tl mustapippurirouhetta
  • 1 tl murustettuja viherpippureita
  • 2 rkl kuivattua persiljaa
  • 1,5 rkl perunajauhoja
  • Öljyä paistamiseen (maun mukaan oliivi-, auringonkukka- tai rypsiöljyä)

Valmistusohjeet
 

  • Kuori ja raasta peruna hienoksi. Silppua sipuli ja valkosipuli
  • Sekoita kaikki ainekst kulhossa ja laita tekeytymään 15 minuutiksi
  • Muotoile taikinasta n. 20 "liha"-pullaa
  • Paista pullat pannulla erissä runsaassa öljyssä

Vinkit ja muistiinpanot

Viherpippurin voi jättää pois mikäli se ei maistu
Avainsana lihapullat, meat balls, soijapullat, soijarouhe