Mene takaisin
Tulosta
Reseptikuva
Vinkit ja muistiinpanot
Vegaanipekoni
Ville Vankkuri
Vegaanipekonia voi käyttää kuten pekonia. Sopii sellaisenaan aamiaiselle papujen viereen tai vaikka (v)BLT-sämppärin väliin tai kastikkeisiin.
Tulosta resepti
Pin -resepti
Valmistusaika
20
min
Aterialaji
aamiainen, Breakfast, raaka-aine
Keittiö
aamiainen, amerikkalainen, brittiläinen
Annoksia
3
Ainesosat
4
dl
soijahiutaleita
5
rkl
soijakastiketta
2
tl
riisiviinietikkaa
4
tl
tummaa siirappia
1-3
tl
nestemäistä savuaromia (testaa tykkäätkö mausta!)
2
tl
grillimaustetta
0,5
dl
öljyä paistamiseen
Valmistusohjeet
Sekoita kulhossa seuraavat ainekset: soijakastike, riisiviinietikka, siirappi, grillimauste sekä nestemäinen savuaromi
Lisää soijahiutaleet ja anna nesteen imeytyä hiutaleisiin
Paista hiutaleita öljyssä, kunnes ne ovat ruskistuneet
Ylimääräisen rasva voi poistaa jäähdyttämällä hiutaleet talouspaperin päällä - Tosin se ei ole pakollista
Vinkit ja muistiinpanot
Pekonin kanssa juomaksi sopii parhaiten tietenkin aamukahvi :).
Avainsana
herkku, lihamainen, pekoni, savunmaku, soija, soijahiutale, vegaanipekoni, vegepekoni